Wednesday, October 31, 2012

31.Oktoober

Tere

Pole siia vaga pikalt kirjutanud v noh moned paevad. Pole vaga midagi olnud kirjutada. Neljapaev oli raske paev v tapsemalt noo... Magamisega oli raskusi. Reedel sain onneks koolist vabaks, olin kodus ja lihtsalt passisin netis ja teleka ees terve paeva. Laupaeval pidi olema Lucy juures halloweeni paarty, aga jai ara, toimub see laupaev, seega lihtsalt passisime, kaisime Ninaga valjas jalutamas, et lihtsalt majast valja saada, molemal kopp eees. Ohtul oli mang, mille voitsime tanu penaltitele ") pyhapaev oli taiesti mottetu, igav paev. Pm nyyd on siin majas mingi loll reegel, et ei lasta meil ollla netis rohkem, kui tund aega paevas. MIda kuradit me peaksime tegema laupaeval ja pyhapaeval, v kui paevad vabad on. MItte midagi teha ei ole, pm kodustega ei saa yltse suhelda. NO las nad teevad nii kui tahavad, mind ei takista keegi... igaljuhul, pyhapaeal passisime kodus, aa,, kaisime Charlseiga kuskil Hootersis, kahekesi, kanatiibu soomas.. need olid paris head.

Jah,  esmaspaeval oli tormihoitus, seega ei pidanud kooli minema, ja teisipaeval kah mitte. Lihtsalt passisime kodus... polnud midagi teha.. lihtsalt istusime ja passisime teleka ees. Ainult tund aega vois arvutis olla, ylejaanud aja lihtsalt tee mis tahad. Esmaspaeva ohtul siis votsime Ninaga ette kaelakeede ja vrkide valmistamise. Polegi koige hullem... Igaljuhul jah,m lihtsalt ajaraiskamine. KOigehullem on see, et me peame passima kodus, ja ss ei voi netti kastudaqda. Tunnen nagu oleksime vanglas. Teisipaeval oli pm sama, kasutasin oma tund aega ara, ja laksin jalkatrenni.. Seal vigastasin veidike oma polve ja jalalaba vms

Tana oli igav paev nagu alati.. igastunnis oppisime, Tydruk biukas tuli jalle kallistama mind ja muidugi ehmatas mu jallegi ara.. MItte midagi erilist ei toimunud. PEale kooli aga laksime Kuskile kohta Nina sobrannadega, burritod vms, neid sooma, see siin traditsioon. KOik kellel oli halloweeni kostyym vms, said 2 dollariga, muidu mingi 6 vms. JA siis laksime Trick OR treatima :) Saime kommi ja vrki, syda paha juba. Ja palju uusi sopru kah. MIngi 15 inimest vist pundis ja lendasime ukse tagant ukse taha, praegu syda paha juba :) Elab yle, noh, kohe Dussi alla ja siis varsti magama, seega Happy Halloween and good night :)


No comments:

Post a Comment