Monday, November 5, 2012

5. November

TereTere pardipere :)
Tana arkasin jalle hommikul vara, pool seitse, nagu alati, koolipaevadel. Tousin pesin, laksin kooli, Ja siis niisama, suht igav oli.. Viiamsed paevad on koik igavad olnud, midagi erilist ei toimu.. Aa, reedel olime niisama koolis ja siis kodus. LAupaeval oli Lucy synna ja ka mingi halloweeni pidu. ja enne seda kaisime muidugi Ninaga kuskil kaubanduskeskuses sest oli vaja midagi osta kah.. PAris jahe oli, aga jah, pole hullu, jookse busside vahelt muutkui :)... Saime siis kingi katte, tulime eelviimases peatuses maha, polnud kodust vaga kaugel, ei vinnanud bussiga minna, otsustasime jalutada... ja mis me avastasime... Meie kodu lahedal, veidi maad eemal on KFC ja muidugi ka Dunkin Donuts :), koik mida eluks vaja ::):):)
Tombasime sooriku sisse ja siis kodupoole. KOdus passisin veidike netis ja siis minek Lucy juurde...
Inimesi oli 30 ringis kuskil, pohiline oli raakimine, mingit muud erilist tegemist ei olnud... ja muidugi oli ka Pizzat :) Ja siis tydrukud laulsid seal ja vrki, lauludele kaasa, taitsa hull vahepeal, kui muusika lohub taiega, ja siis molemal pool korvu kisatakse taiega :) aga noh, kyll ara harjub, kui kurdiks jaab :)
no, mingi tulin  varem ara, kuna koik olid juba lahkunud, ja vrki, mindi teisele peole eadasi, aga jah, ma ei hakanud minema, kuna polnud kuhugi hetkel ooseks jaada...
No, ja siis see tunniaja reegel, netis olemiseks, pfft, see mottetu ikka.... Lihtsalt tuimalt h2kkisin sisse ja kasutan telo selleks... :) Juhtub :) Ega vaga midagi raakida polegi, praegu kuulan mussi, kell saab kohe alles 7, varsti ilmselt magama ara, kuna ei vinna yleval passida... POle vist vaga midagi raakida kah, aa Psyhholoogias sai nalja tana, nagu alati... Contento teksti peaks lindile votma ss saab koguaeg naerda... see kuidas ta oma haalt moonutab ja raagib pereelust, paris vahva.. Igapaevane tujutostja koigile, aga dvj, ma tomban minema,, kirban essal voimalusel, kui saan v kui viitsin :) Tsauka :)

No comments:

Post a Comment