Tuesday, November 13, 2012

13.November

halloo..

Tana laksin kooli teisest kohast, polnud orna aimugi, kuhu v kuidas, aga hakkama sain.. mingid punt tuli samast peatusest seega polnud probleemi.
Esimene tund nagu ikka mate, suht igav. Teine tund oli arvutiopetus, pidime asju jargi tegema, mina tegin oma asju msnis, ma suht valmis omadega. Kolmas tund oli US Government, see laks lihtsalt, tegime testi. Neljas biuka, seal kah suht kiirelt, mingi kerge test oli. Neljas Health, seal pidime paarides olema ja siis selgadega vastamisi ja joonistama seda, mida teine raagib.. keegi ei viitsinud. Kuues oli kirjandus, seal vaatasime Beowolfi animeeritud versiooni.. suht kino asi ikka... Se Grendel on rahulikult oma koopas, inimesed mingis hoones mitmete miilide kaugusel pidutsevad ja see tyyp karjub taiega, jaage vaitt... hull. Ja siis muidugi pool klassi oli puudu, kuna tana 13. november ja black ops 2 tuli valja.. norm. Seitsmes oli soomine, kaheksas psyhholoogia, see oli norm. Yheksas ajalugu, seal oli tuletorjealarm, jooksime valja, kaks tyypi kukkusid aknast alla... ulme.
JA siis otsustasin et lahen jala koju, tegin pilte kovasti tee peal, kaisin Capital Buildingu juures ara, suht normaalne... tund aega laks, leidsin yles... kahju, et yksi pidin kondima seal.. v n oh.. jah, I you know what I mean. Igaljuhu... nyyd olen kodus ja sooma varsti.. Seega tsauka..

2 comments:

  1. saa võiksid mingeid pilte ka lisada on vähe huvitavam.lugeda siiis ja vaadata su blogi :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahtsin lisada, aga kahjuks polnud voimalust, sest jah... Aga nyyd sain, kuigi pildid veidi jamad, aga vast saate aru :)

      Delete