Monday, November 12, 2012

12. November

Terekest...

Nii laupaeval tulin siis siia perre Joudsin veidikene enne ohtusooki siia seega soin siin... suht normaalne.. toit oli kuidagi nii Eestilik.. sarnane, mida kodus olen soonud tavaliselt, sarnaselt tehtud. See paev midagi erilist ei teinud, passisin telos nsm ja mangisin. Laksin 10 aeg juba magama vist, kuulasin muidugi natukene mussi kaa..
Pyhapaeval arkasin 9 aeg vist, pidin kyll kirikusse minema, aga mult kysiti, kas eelistan minna joe aarde v siis kiriku, otsustasin joe kasuks. Kahjuks oli raskusi pisiponnile saapaid jalga saada, kuna ta torkus vastu, seega sinna ei joudnud, kuna pidime minema rattarallile kella 11ks. Laksime siis sinna, kihutasid seal oma ratastega, midagi erilist ei olnud, aga sai vahemalt majast valja ja midagi teha, naha. Tulime siis koju kella yheks vist. Siis passisin lapparis, midagi erilist teha ei olnud, raakisin inimestega suht, fbs passisin niisama, suht jah, mitte idagi erilist.. jutud olid muidugi vaga tahtsad, inimesed ise kaa. Siis pereema kysi, et kas tahan muuseumi minna, no, mis mul muud ikak teha oli, laksingi. Suht lahe oli tegelikult. New York State Museum. Viimane kord, kui muuseumis kaisin, oli 25.Novembril, see on tahtis paev, see kord mulle muuseumis meeldis, seal oli inimene, kes meeldis :) Igaljuhul jah, eilses muuseumis, seal toootab ka pereisa, ja tema on seal mingi linnuekspert suht, tema too oli isegi valjas seal, suht normaalne. Ja selles muuseumis on ka World Trade Centeri juppe, ja tehtud suur esitlus selle kohta alustades hommikust, minutitaguste syndmustega.. mis juhtus jne, seal oli ka New Yorkist toodud                 polenud tuletorjeauto... tegelt jube moelda, ja pildid sellest. Peale seda kaisime linna peahoone juures, seal korval on korge maja, kuhu saab minna ja sealt naeb tervet Albanyt.. MIngi paev lahme sinna, una see eile oli kinni ja tana kah. Ss tulime koju, soime ohtus, vaatasime "The Artist", suht koom oli, aga ma tombasin magama ara, kuna sonu polnud ja mustvalge oli... MIngi kymne aeg jalle vist. Imelikul kombel lahen ma siin olles koguaeg normaalsel ajal magama, eelmine aasta oli koguaeg see probleem, et ei joudnud selleks ajaks kuidagi koju, alles yhest v kahest sain magama.. aga ei kahetse seda..
Tana... tana kaisime matkamas, mul oli muidugi vaja messida, aga tegin pilte kovasti. See oli lahe, sest koht, kus matkamas kaisime, oli korgel magedes. taitsa lahe oli, missest et ma pole eriline matkaja, jube palju lapsi oli... kaisime ka kohas nimega Overlook, sealt naeb kogu Albanyt ja ylejaanud kohti selgelt, kaugelt, aga selgelt. Ja siis tulime koju, tegin vaikese uinaku, ja siis laksime joe aarde . See oli lahe, mulle see koht meeldib taitsa, tegin pilte jalle, tegime jalutuskaigu pika, lahe oli. Peale viite saime koju, vahetasin riided, soin ja nyyd kriban seda siin.. pereisa toi valge varvi ja pintsli.. lage vaja varvida :)XD teenin extra money :) vaba paev oli muidugi tana.. aga okeih, kaon nyyd,  teen veidike tood. tsauka

LIsaksin siia pilte kah, aga aega vahe ja ma ei vinna MACi nii kaua oppida :) Lisan fbsse essal voimalusel.

No comments:

Post a Comment