Wednesday, September 26, 2012

26. September

Tere

ON kolmapaev. Ilm on pilves, pole kordagi paikest nainud, kool tana polnud, aga homme on. Pean varsti hakkama oppima.
Esmaspaeval oli tavaline koolipaev, paike paistis, hommikul oli kylm nagu alati. Opetajad ei suuda siiani mu nime korralikult haaldada. Tunnid on normaalsed taitsa, raske on veidike aru saada osadest asjadest, aga pole hullu. Peale kooli kohe oli jalka. See vottis hullult vohma valja. Palju jooksmist oli, jube palju, aga noh, pole hullu, eks laheb paremaks, kui harjun. Pean kaima 10 trennis, et mangule saada, aga kui lahen mangule, siis see laheb treeninguna arvesse.
Eile oli kah lihtne paev. Kehalises saime endale kapid, nendega on mingi raige jhama, kuna ma koguaeg unustan ara, kuidas need kombinatsioonid sisestada, vast  jaab pahe kunagi. Peale kooli oli jalkavoistlus. Laksin sinna kah. Soitsin esimest korda kollase koolibussiga.Paris lahe oli, aga jube kitsas. Pole hullum, saan hakkama.
Igaljuhul, mang laks hasti, Albany voitis, 2:1, yay. Skoorisime kohe alguses, polnud kymme mintigi mang kainud veel, kui essa varav tuli ja teine tuli kuskil jargmise 10 mindi jooksul. Teine poolaeg laks kehvasti. Albany ei suutnud vastu panna nagu absoluutselt. Vedas, et vastasmeeskond koba oli ja ei suutnud varavasse lyya. Igaljuhul jah, Mingi aeg nad said yhe punkti. Ma olen alati harjunud sellega, et alati naidatakse replay, kui varav tuli, ja siis mingi lolluse tottu ootasin ka seekord seda. Ei tea jah. Kuskil kuue aeg sain koju.

Ja tanane paev algas normaalselt. Aga nyyd midaghi normaalset pole. Rikkusin oma suhte ara, hakkan kasvoi kirikus kaima, kui see aitab seda parandada. Igaljuhul olen endapeale vaga vihane, kes teab, is edasi saab. Midagi erilist ilmselt tana oodata pole. Homme kooli, koolibuss laheb vist mingi 7.12 juba, jube varakult, aga poole hullu. Vast tuleb homme normaalne paev. Koha kah veidike, ma ei tea, millest see tuli, aga jah, koha on igaljuhul. Loodetavasti ei lahe hulluks.

Igaljuhul jah, eks vaatame, mis saabh. Tsauka praegu. Arge rumalusi tehke!

No comments:

Post a Comment