Saturday, March 2, 2013

2. Märts

Tere :) Siin vaga pikka juttu pole. Seega teen lyhidalt. Alustan kolmapaevast.
Esimene asi oli see, et ei tahtnud muidugi yles tousta, kuna jah... niisee on. Kui arkad poolteist tundi v kaks tundi enne aratust, siis on tunne, et huh... und pole ja pole mingit probleemi.. aga aratus siis magaks terve paeva. Nu igaljuhull. yles, sooma ja pessu. JA siis koolipoole. Essa tund oli drama. Seal meil see improviseerimis vark seega korraldasime jalle etenduse. Seekord oli pulm. Mina olin peigmees.. JA yks mustanahaline oli pruut. Ja siis koigepealt pidin taa endale naiseks paluma ja siis kuue kuu parast olid pulmad. Ja kui mult kysiti, et kas ma votan ta endale naiseks, siis ma sain telefoni kone, kus mu tegelik naine helistas, et on haiglas... ja synnitab, ja siis ma ytlesin, et ma olen tegelt abielus jne. See oli pohiteema, seal oli igast teksti. IGaljuhul jah, teine tund oli koduruum... See polnud midagi. KOlmas oli drafting. Seal oppisime inche ja meetrisysteemi. Seda jagan ma paremini, kui opetaja ise :) Oujeah :). KOlmas oli tumbling. Seal harjutasime katel seisu jne. Pohiasju ikka. JA siis tulin koju... LAksime tsirkusesse. Tallahasse... Florida :)
Ja seal oli lahe. MA koike ei maleta aga jah.. monda asja kriban.
Koigepealt tantsisid seal kenakesed tantsutydrukud. NAd olid ise huvitavamad, kui tants. Siis tulid kaabused.. kolm kaabust... lasid seal tantsu,m see oli mahe,. ja siis tulid karkudel tyybid. Need olid vinged kah. Taidlesid laval ja siis lendasid lavalt maha. NO nende balance on ikka vaga hea :) Ja siis olid seal yhed mustanahalised kondivaanajad. Oi kurivaim. Neil polnud konte ollagi.. Pm yks tyyb oli kohuli. teine tyyp hoidis ta jalgu ja kolmas tyyp keeras teda kolm korda :D okei.. tegelt keeras talle kolm ringi nagu vindi peale! See oli lihtsalt valus vaadata.. need tyybid tantsisid kah,, see oli kah raigelt mahe. Siis oli seal selline asi nagu Soul Training. See oli selline, et 5 meest ja 5 naist pidid minema lavale... pandi muusika kaima ja tantsisid kahekaupa. Mitte paarstants aga nagu disko vark.. see oli naljakas :) Ja siis tulid aasia tyybid, nojah... see oli lihtsalt kurb. Koigepealt tegid mingit mottetust ja siis loodi yhele tyybile pulk pahe puruks.. JA siis seisis see sama tyyp pea peal ja loodi tal pulk teradesse puruks. Teda kutsutakse Iron Balls.
Siis pandi suur post pysti. ja kaks tyypi hakkasin sellel vigureid tegema ;; :) Igast imenipid imetrikid :) NT yks tyyp hoidis vertikaalselt pulgast kinni ja teine seisis ta peal. Algul lehvis nagu lipp. KIno vark. Ja siis tuli lavale yks raigelt kena neiu. Ta pandi puuri.. kaeti puur.. tosteti yles ja siis vote kate maha ja seal oli tiiger. JA siis toodi teine puurm, pandi sinna kaks neidu... jalle kenakesed ja siis kaeti ara ja seal oli amuuritiiger sees.. oujeah :) Siis kutsuti kaks paari lavale. Newschool ja oldschool. ja siis alustati newschooliga. Pandi record peale ja koigepealt pidi tydruk laulu jargi kaituma.. ja kaasa laulma oma partnerile ja siis mees sama. JA siis oldschooli oma.. mees ei tahtnud algul lavalegi tulla. Naine kondis ees ara ja ytles mirkisse, et sa tule parem siia. JA nad tylitsesid. ja siis mees pidi tegema... ja koli raigelt hea.. koigeparem. JA naine tegi peaaegu spagaati :) suht kino.. Full on fun :). MIngi aeg visati suured pallid publiku sekka ja nendega mangiti..  SIis mangisime Simon Says :) See oli kah mahe.. Ja siis tuli viimane esitlus... KUs oli elevant, kes tegi igast vigureid. Tostis oma jalaga tydruku endale selga. Jaah, see oli mahe. SIis loppes ara, kaisime Subwayst labi ja siis koju. NEljapaeval sama asi hommikul. Soin join pesin ja kooli., Essa drama nagu ikka. Seal jalle etendus. Ja see oli kah lahe, ikka parem, kui teistel. JA siis jah... mitte midagi ponevat. tumblingus ikka treenime. KOik see vark.. igapaev kenasti paremaks... pidevalt peame katepeal seisma niiet ylakeha jarjest jarjest  tugevam selles osas :_), SIis powertools ja siis koju.  Louna ajal oli mingi kaklus kah, aga see oli mottetu. MA istusin ja soin lihtsalt. JA siis reedel, see oli tavaline. MItte midagi ei toimunud. TUlin koju, valjas tuuline veidike jne,,, puhastasin veidike basseini ja siis soime, mangisime kaarte ja mingi aeg magama. Ja nyyd siin samas, aitasin veidike koogis, Charles grillis ja nyyd lampi.. raagin Gerdi, Kristiga... Emmega kah ja Liina oli kah kuskil aga ilmselt kadunud :) OKEih, bye

No comments:

Post a Comment