Saturday, January 5, 2013

5. Jaanuar

What up Yall :)

Alates uuest aastast pole midagi erilist toimunud. Lumi on maas.. suht kylm.. mingi paev oli -23 kraadi.. Mitte koige hullem :) Igaljuhul jah... nii.. Kaisin koolis kolm paeva, jube huvitav. Psyhholoogia ops pani tuimalt puusse yheasjaga, esimest korda.. ytlse et tsernobol on Venemaal... haha... Esimest korda kuulen sellist asja. No ja suht jah.. polegi vaga midagi. Kool ja kodu... vahel valjas, aga ei tomba eriti praegu valja. Tana arkasin kuidagi vaga roomsalt yles, nagin head und ja noh... nyyd passin ja kuulan nsm.. votsime tana kuuse kah maha ja koristasime veidike. Eile kaidi maja vaatamas, ma vaatasin telekat suht ohtuni ja pm koik. MItte midagi huvitavat, v.a see et teen trenni pidevalt ja kasvatan muskulli :) :D:D:D Eks ma kriban mingi aeg veel, kui viitsin ja voimalus on... okih, pakaa :)

3 comments:

  1. Puusepaneku põhjus lihtne: väga paljude jaoks endine Nõukogude Liit = Venemaa, ning see, et seal 15 erinevat riiki + ports väikerahvaid oli, on lausa mõistetamatu :)

    ReplyDelete
  2. Mkm... ei ole.. kuna tema jagab neid riike vagagi hasti :) Teab, millal Eesti iseseisvaaks sai isegi jne, et Eesti oli osa noukaliidust jne...

    ReplyDelete
  3. Nojah. Baltikum oli miskipärast paremini tuntud NSVL osa. Ukraina samas samasugune slaavi riik nagu venemaa, sarnane keel, kultuur jne jnt. Enda kogemused (ja mitte vähesed) jänkidega just sellist arusaama näidanud.

    ReplyDelete