Sunday, February 10, 2013

10. Veebruar

Nii... Okeih;... nagu reedel raakisin, siis Debbiel oli synna. See paev me midagi ei teinud.. mangisime phase 10 ja tombasin magama ara mingi aeg peale 11, sest ma olin nagu mega vasinud. muidugi, ega ma magama ei jaanud ennem, kui yks v pool kaks :) JA ennem yles ei tousnud, kui kella yhest... nagin mingit elu kahtlast varki unes /// tahendab, jah, ei maleta hetkel seda. Aga eile siis Charles vahetas muyl ukse lingi ara, kuna keegi tarkpea oli teinud uksed sedasi, et ukse saab lukustada valjaspoolt, aga mitte seespoolt, seega vaga hasti saab nalja teha kellelegi ja lukustada naljaparast ukse valjaspoolt ja mitte uksest valja lasta.. Motle,, vanemad teevad nalja, panevad ukse valjast lukku nii nalja parast, ja lahevad kodust ara, mingi moneks tunniks vms, ja sina oled lihtsalt seal ukse taga lukus, kuna meil on koikidel akendel vorgud ees, siis ei saa sealt kah valja...Seega lihtsalt passid oma toas, tahad kiirelt vetsu ja ootad lopmatuseni... kuni lopuks lased lahti ja siis tulevad vanemad tapselt 5 mindi parast koju ja siis... aagh, ei tea kuhu tyyrin selle jutuga aga savi see :)
 igaljuhul jah :) Ja siis no... passisin arvutis, Raakisin emaga, Kristidega jne. Ja kella viie paiku laksime Charles'ga tordile jargi, et see restorani viia. Ja saime tordi katte, ja teel olles markasime, poe parklas ilusad ameerika autod, lihtsalt nagu naitus. Viisime tordi Seafood restorani ja vaatasime veidike autosi... OMG, lihtsalt kova laks, Oranz Camaro SS 67, mine muhvi, seda vaadates tuli kohe endale isu selline soetada... eks yhel paeval kindlasti. Seal yks masin oli tapselt selline, nagu Kiired ja Vihased 4 alguses, kui rooviti kytust :)
NO... tulime siis koju, kaisin dussi alla ara ja siis hakkasime liikuma. PIdime Debbie ema ja oega kokku saama restos. Terve tee olime Charles'ga raigelt tosised, midagi ei raakinud, nagu oleks raigelt vasinud ja vrki. Debbie kysis nii palju kysimusi, molemad olime muidugi neist juba vasinud. Ta isegi ytles, et me ei pea valja minema. Aga mis seal ikka... saime siis kohale, reaktsioon oli hea,, onnelik oli.. ma muidugi lootsin naha pisarat aga ei, kahjuks ei nainud siiski. NO. soime ja vrki siis laulsime synnipaeva laulu... ja soime torti ja korras. Siis tulime restost ara, laksime koju, votsime ujukad ja laksime hotelli, ujuma... Olime seal mone aja, vees, yks tyyp ropsis porandala... ulme noh..:)
Siis tagasi majja... Joe tuli kah, ta on Debbie oepoeg :) Jai meile, kolmteist, aga paistab tuimalt vanem aga ulmelt titena kaitub... see on tosi. JA siis tana hommikul laksime kirikusse neljakesi ja kui tagasi tulime, siis tulid Debbie ode ja ema meile. Grillisime ja vrki... taitsa mahe oli, basseini aares, mangisme palli.. Suht hea, soime torti jalle :) ja vaatasime jalkat... taisa monus nadalavahetus oli. Ja siis mingi aeg laksid nad minema ja nyyd passin niisama, ootan ohtut... kell vahe veel, aga varsti magama, homme koolipaev ikkkagi juuh :) juheii.. seega,, olge valvel. tsauka :)

No comments:

Post a Comment